logo

Ce cablu coaxial se recomandă pentru reţele CATV din case şi blocuri?

În cazul sistemelor CATV/Satelit pentru acasă, se recomandă un cablu coaxial RG-6 cu impedanță de 75 Ohm, cu o ecranare foarte bună (clasa A++, cea mai eficientă/puternică) și o clasă de reacție la foc cel puțin de bază (Eca). 

Noi îți recomandăm, în general, cablurile TRISET, datorită parametrilor excelenți (pierderi reduse de inserție, eficiența ridicată a ecranării), cât și datorită unei serii largi de avantaje, printre care se numără garanția de 5 ani, gama largă de temperatură de funcționare, potrivire perfectă a impedanței în întreagă gamă de frecvențe și a eficienței în instalații prin potrivirea cu mai multe cabluri lungi care merg în paralel sau situate aproape de alte sisteme de cablare.

Poți merge la sigur cu acest cablu coaxial satelit TRISET-113 , folosit atât în instalații individuale cât şi în instalaţii comunitare, sisteme SMATV etc., pentru distribuirea DVB-T, FM / DAB, DVB-S / S2.

Cablul coaxial satelit Triset-113 are o ecranare puternică – clasa A+ în aproape toată banda de funcţionare. A trecut testele IEC 68-2 partea a 3-a la rezistență la căldură uscată. Cablul are conductor central de cupru de 1.13 mm, care asigură pierderi mici şi durabilitate. Miezul de cupru nu corodează, iar cablul nu este rigid.

Cablu coaxial satelit RG6 TRISET-113 a fost testat de L.S. Fire Testing Institute Srl și a obținut calificativul Eca potrivit EN 13501-6 (reacție la foc).

 În magazinul online Ethercom.ro găsești tot ce ai nevoie în materie de conectică și rețelistică. Mai mult, vei avea parte de suportul tehnic necesar, oferit cu profesionalism și maximă responsabilitate de o echipă formată din ingineri și consultanți pasionați de telecomunicații și electronică.

Iar dacă ești instalator autorizat sau deții o firmă de instalații, Ethercom îți propune un parteneriat durabil și profitabil. Detalii aici.

Leave a Reply

*