logo

Mufe de calitate pentru sisteme de televiziune și CATV

Pentru a obține o transmisie de calitate, nu este suficient să înlocuiești cablul coaxial deteriorat cu unul mai bine ecranat, ci trebuie să folosești și mufe de calitate. Astfel, vei reuși să crești stabilitatea conexiunii, rezistenţa mecanică şi să reduci return loss-ul.

Pentru sistemelor de televiziune, SAT și CATV, vă recomandăm gama de mufe F de tip RG-6 sau superior, cu instalare rapidă.

Mufele de compresie de la producătorul MASTER garantează fiabilitate îndelungată și o funcționare în parametrii normali în orice condiții, la prețuri competitive.

Printre cele mai cumpărate și apreciate mufe TV tip F din oferta Ethercom se numără:

·        Mufa de compresie F MASTER 11 pentru cablurile coaxiale RG-11, fabricată din bronz placat cu zinc. Fixarea cablului se face prin compresie, printr-o metodă simplă, și care garantează o conexiune bună și stabilă pentru o lungă perioadă de timp. Filetul precis elimină problemele de înșurubare a conectorilor pe cabluri. Inelele duble de compresie şi garnitură inelară (în regiunea de îmbinare) protejează complet cablul și conexiunea (implicit echipamentul) împotriva pătrunderii apei.

Alte avantaje ale mufei TV/satelit F Master 11 (TRISET-11, RG-11): banda largă de frecvențe de funcționare, rezistența la coroziune, atenuarea foarte mică pe toată banda de operare, adaptarea perfectă a impedanței pe toată banda de operare, montajul simplu şi rapid și integrarea completă cu cablul, precum și contactul perfect al pin-ului central.

·        Mufa de Compresie F 6 Master (RG6), pentru cablurile coaxiale RG6, are inele duble de compresie şi garnitură de cauciuc ce protejează cablul și echipamentul împotriva pătrunderii apei. Precizia din procesul de fabricare garantează un contact perfect.  

Alte avantaje ale mufei TV/satelit F 6 Master (RG-6): banda largă de frecvențe de funcționare, rezistența la coroziune datorită bronzului placat cu zinc, atenuarea foarte mică pe toată banda de operare, adaptarea perfectă a impedanţei pe toată banda de operare, montajul simplu şi rapid.

·        MUFĂ F TATĂ MASTER 113 pentru cabluri coaxiale Triset 113, fabricată din bronz placat cu zinc. Precizia din procesul de fabricare garantează un contact perfect. Mufarea prin compresie este foarte simplă şi rapidă. Filetul precis face ca înşurubarea mufei pe splittere, receivere de satelit şi LNBuri să fie fără efort. Inelele duble de compresie şi garnitură de cauciuc din mufă protejează cablul și echipamentul împotriva pătrunderii apei.

Notă: Pentru compresia mufelor recomandate mai sus utilizează cleştele de compresie E80075 sau cleștele de compresie E80078. O unealtă potrivită pentru pregătirea capetelor terminale ale cablului este stripper-ul de izolaţii ABI 212 E8010.

În magazinul online Ethercom.ro vei găsi tot ce ai nevoie în materie de conectică și rețelistică. Mai mult, vei avea parte de suportul tehnic necesar, oferit cu profesionalism și maximă responsabilitate de o echipă formată din ingineri și consultanți pasionați de telecomunicații și electronică.

Iar dacă ești instalator autorizat sau deții o firmă de instalații, Ethercom îți propune un parteneriat durabil și profitabil. Detalii aici.

Leave a Reply

*