logo

Sudarea termică (de fuziune) a fibrelor optice – Tutorial Video + Echipamente Necesare

Sudarea termică sau splicing-ul de fuziune termică, spre deosebire de cea mecanică, necesită mai puțin timp, putându-se realiza cu un splicer profesional, precum aparatul Signal Fire AI-9. De asemenea, spre deosebire de sudarea mecanică, parametrii rezultați în urma sudurii termice, cu un splicer profesional, sunt mai buni.

Singurul dezavantaj îl constituie investiția inițială semnificativă în echipamente performante. Totuși, costurile vor fi atenuate pe termen mediu sau lung. Instalatorii care efectuează în mod regulat, de la zeci la sute de suduri în timpul unui singur proces de instalare, sunt obligați să investească în echipamente profesionale. Echipamentele mai scumpe asigură alinierea pozițiilor reale ale miezurilor și operațiunile automate permit executarea unui număr mare de cicluri de sudare pe o durată de încărcare a bateriei.

În tutorialul video de mai jos, puteți afla cum se sudează fibrele optice termic, folosind Aparatul de sudat fibră optică Signal Fire AI-9C:

În oferta Ethercom, găsiți aparatul de sudat fibra optica Signal Fire AI-9 / powermetru + sursa laser incorporate (cu trusa de unelte). Acest dispozitiv este apreciat atât de utilizatorii începători, cât și de instalatorii avansați, cu experiență.

Setul conține:

·        Splicer AI-9 Signal Fire

·        Trusă de scule

·        Set de electrozi de rezervă

·        Cleaver

·        Stripper fibre optice cu 3 poziţii

·        Stripper pentru cabluri FTTH plate

·        Sticluţă cu dozator alcool izopropilic

·        Pensulă

·        Bretele (pentru splicer și cutie)

·        Încărcător cu adaptor USB

 Mai multe informații, aici:

https://ethercom.ro/splicere-si-accesorii/15021-aparat-de-sudat-fibra-optica-signal-fire-ai-9-powermetru-sursa-laser-incorporate-cu-trusa-de-unelte.html

În magazinul online Ethercom.ro vei găsi tot ce ai nevoie în materie de conectică și rețelistică. Mai mult, vei avea parte de suportul tehnic necesar, oferit cu profesionalism și maximă responsabilitate de o echipă formată din ingineri și consultanți pasionați de telecomunicații și electronică.

Iar dacă ești instalator autorizat sau deții o firmă de instalații, Ethercom îți propune un parteneriat durabil și profitabil. Detalii aici.

Leave a Reply

*